Volleybal
U bent hier: nieuws » 2015 » Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne 

Vanaf 3 oktober start de Rabobank Clubkas Campagne 2015 en kunnen Rabobank leden stemmen op de club of vereniging die uw steun kan gebruiken.

In totaal is er  bij Rabobank Noordoostpolder-Urk € 50.000,- beschikbaar voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt dit totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Wij hopen natuurlijk dat de Enser clubs zo veel mogelijk geld ophalen. 

Hieronder stellen we de Enser projecten aan u voor waar u op kunt stemmen.

S .V. Ens is een vereniging die draait op vrijwilligers. Het onderhoud aan natuurgrasvelden/kunstgrasveld worden door vrijwilligers gedaan. Voor dit onderhoud heeft de vereniging eigen gereedschap. S.V. Ens heeft voor die machines nu nog geen goede opbergruimte. Daarom wil S.V. Ens verenigingen een eigen materialenhok bouwen op het complex. Dit materialen hok wordt door vrijwilligers gebouwd maar aanschaf materialen kost veel geld. 

De Biljartvereniging Ens, 

Onze biljartzaal wordt dagelijks druk bezocht door vele Ensenaren, behalve dat de dorpsgenoten een potje biljart komen spelen heeft onze vereniging ook een sociaal invullende functie. Het oude lokaal van de peuteropvang is een paar jaar geleden al flink opgeknapt maar de verlichting is nog voorzien van vele TL’s niet echt sfeervol te noemen. Graag willen we de verlichting aanpassen, hiervoor is buiten de hulp van wat vrijwilligers ook een investering nodig. De Rabobank actie kan voor ons de gelegenheid scheppen hier ook echt mee aan de slag te kunnen. We hopen op de steun van de Enser Rabobank klanten!

De oprit van IJsclub “De Tocht” die wordt gedeeld met het Mekkerhofje moet opnieuw worden bestraat. Ook de bestrating rond het IJsclub gebouw moet worden vervangen door platen die bestand zijn tegen zwaar verkeer. Hiervoor kunnen we goed een extra bijdrage gebruiken. Dan kunnen wij zorgen voor de ideale omstandigheden en dan gaan we hopen op Koning Winter voor een mooie periode van IJspret! 

 
In 2016 bestaat Ens 70 jaar. Reden voor Ensyfair om een zeer gewaardeerde actie nieuw leven in te blazen. Ens doe een Wens ! Een actie bedoeld om mensen een hart onder de riem te steken of een blijk van waardering te geven. Kent u iemand, of misschien een groep mensen, die zich op een bijzondere manier hebben ingezet of die er gewoon altijd zijn als je eens hulp nodig hebt. Ken je mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken of een oppepper na een moeilijke tijd. Meld ze dan aan bij ons en vertel ons waarom jou wens in vervulling zou moeten gaan.

Maar vooral gebruik uw stem om dit initiatief te steunen, opdat wij deze wensen ook uit kunnen laten komen. 

Bent u wel Rabobank klant maar nog geen Rabo-lid? U kunt kosteloos lid worden en meestemmen in deze actie via; https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier

 

KLIK OP ONDERSTAANDE LOGO EN BRENG UW STEM UIT..................

Ologo RCC vierkant


Sponsoren
 • buitengewoon fit inn
 • speelhuys
 • uw eigen drogist
 • sponsor flevocalc
 • logo
 • sponsor schinfa
 • baas
 • zuidberg
 • jolanthe
 • sponsor witen
 • sponsor marsmedia