Volleybal
U bent hier: Corona maatregelen

Corona maatregelen

Om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven volleyballen, hebben wij een protocol opgesteld. Dit naar aanleiding van de protocollen van de Nevobo en de gemeente Noordoostpolder.

Algemene richtlijnen

Publiek
In de Evert van Benthemhal is publiek niet toegestaan. Alleen chauffeurs van jeugdteams mogen plaatsnemen in de hal op de aangewezen plekken.

Beweging in de sporthal
Bij binnenkomst desinfecteert iedereen de handen. Blijf niet hangen in de sporthal en verlaat na de wedstrijd zo snel als mogelijk de sporthal zodat er ruimte ontstaat voor de spelers van de nakomende wedstrijden. Voorkom zo veel mogelijk heen-en-weer geloop in de sporthal. Mocht je moeten wachten op een beschikbaar veld, wacht dan op de tribune voor dit veld.

Registratie

• Vanaf de C-jeugd gebeurt dit voor spelers, coaches en scheidsrechters via DWF.
  • Eventuele chauffeurs kunnen zich registreren op het formulier dat op de tafel vooraan in de sporthal ligt.
  • Voor de CMV wedstrijden zijn we nog aan het onderzoeken hoe we dit gaan invullen.

Sportkantine

• Tijdens wedstrijden van de senioren is de sportkantine open. Volg tijdens je bezoek aan de kantine de richtlijnen hiervan.
    Tijdens wedstrijden van de jeugd is de kantine gesloten.

De algemene (RIVM) richtlijnen gelden ook tijdens het sporten.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!

• Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten)
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na je bezoek aan de sporthal.
  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen
  • Volg de regels en aanwijzingen van de locatie waar je bent

Wedstrijden

• Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de sporthal, er mag niks in de kleedkamers blijven liggen.
  • Kleedkamers zijn open, er kunnen maximaal 10 personen van 18 jaar en ouder in.
  • Er mag worden gedoucht na een wedstrijd.
  • Neem geen publiek mee naar uitwedstrijden, alleen de noodzakelijke chauffeurs.
  • Schud geen handen, maar begroet tegenstanders en scheidsrechter wel
  • Maak bij het wisselen van speelhelft de spelersbank schoon. Hiervoor worden schoonmaakmiddelen beschikbaar gesteld.
  • Het advies van de Nevobo is om hard stemgebruik te vermijden. Het is daarom niet toegestaan om luidkeels aan te moedigen, te juichen of yells te doen.
  • Check altijd de website van de vereniging waar je speelt!

Voor bezoekende verenigingen

• Kom niet te vroeg naar de sporthal, houd de 30 minuten van de Nevobo aan, kom dus niet eerder.
  • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de sporthal, er mogen geen spullen in de kleedkamer blijven liggen.
  • Na de wedstrijd is er gelegenheid om te douchen.
  • Vervoer naar wedstrijden: voor personen boven de 13 jaar uit een verschillend huishouden in dezelfde auto is het advies van de Nevobo een mondkapje te dragen.

Heeft u vragen of opmerkingen, stel deze via de mail: mail@svensvolleybal.nl We proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.